Hallo

Ik ben Sarah. Met de S van Stijlvol en Spontaan.

Mijn missie? Professionals inspireren en motiveren om zelfverzekerd, authentiek en met klasse door het leven te gaan. Mensen coachen en boven zichzelf doen uitstijgen, dat is mijn ding!

Mijn aanpak? Met veel passie laat ik je talent op een pragmatische en persoonlijke manier meer tot zijn recht komen. Jouw unieke persoonlijkheid geef ik met plezier nog meer glans.

Waarom met mij in zee?

Op de teller staat meer dan 20 jaar ervaring in het zakenleven. Met een master in business op zak begon ik als pas afgestudeerde als business consultant. Ik specialiseerde mij in het trainen en coachen van sales en finance teams in een internationale werkomgeving. Vanuit mijn passie voor mode raakte ik als business consultant al snel gefascineerd door de kracht van de juiste zakelijke look. Deze interesse resulteerde in 2010 tot het volgen van een opleiding als kleur-, stijl-, en imagocoach.

De consultancywereld ruilde ik in voor de modewereld. Bij MAJE kreeg ik de unieke kans om de concept store van MAJE in Antwerpen op de kaart te zetten en bij KONTOORBRANDS was ik als operations manager verantwoordelijk voor alle verkoopteams. Ik genoot ervan om een team te managen en samen een brand naar een hoger niveau te tillen. Toch bleef ik op mijn honger zitten. De opleiding tot imagocoach werd aangevuld met een intensieve opleiding tot professioneel veerkracht en mentaal kapitaal coach. Zo vielen de puzzelstukjes in mekaar en werd Empowered bysarah geboren.  

 

Al deze ervaring zet ik graag in om jouw professionele leven extra pit te geven. 

Welkom bij Empowered bysarah. Zullen we?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart