Time to shine

Die vrouw op het podium, geloof ik haar speech? En die man aan de overkant, is hij de expert die ik nodig heb? Iemand vertrouwen of leuk vinden, begint bij uitstraling.

Welke waarden wil jij als professional uitstralen? Of hoe laat je medewerkers de professionele vibe van je bedrijf uitdragen? Geef je personal branding een boost. Want een eerste indruk? Daarvoor krijg je geen tweede kans.

Time to shine!

Waarom een imagocoach?

Zeven seconden. Meer tijd nemen we niet om ons een beeld van iemand te vormen.

Hoe je overkomt, heeft een grote invloed op de indruk die je maakt. Het bepaalt of mensen naar je luisteren, je vertrouwen of met je in zee gaan. Je lichaamstaal, je dresscode, je uitstraling? Ze zijn belangrijker dan je denkt.

Met een sterke personal branding vergroot je je impact als business professional. Of het nu gaat om één persoon of om een heel team, als ‘ambassador’ ga je de waarden van je bedrijf uitstralen.

Jij staat er. Zij staan er. Zelfzeker, authentiek en bruisend van energie.

Voordelen van een imagocoach

Met een gezonde dosis zelfvertrouwen sta je in je kracht. Je communiceert sterker, en dat valt op tijdens presentaties, sollicitaties, onderhandelingen en meetings. Wie goed in zijn vel zit, gaat ook makkelijker om met moeilijke situaties, veranderingen en conflicten. Je wordt simpelweg de beste versie van jezelf!

  • Meer impact en succes
  • Je staat er, zeker van je stuk
  • Je bereikt meer in minder tijd
  • Jouw talent motiveert en inspireert anderen
  • Je word gevraagd voor de dingen die je echt wil
  • Een authentieke uitstraling in balans met je innerlijke kwaliteiten

Zet jij de stap naar een imagocoach?

Heb je als ondernemer het idee dat je persoonlijkheid nog meer naar buiten mag komen? Ben je op zoek naar de gepaste zakelijke look? Wil je tijdens netwerkevents je mannetje staan? Wil je dat anderen jou gaan aanbevelen ?  

Ben je CEO of manager en wil weten hoe je medewerkers de professionele vibe van je bedrijf uitdragen? Spreek je vaak voor een publiek, train je teams, moet je regelmatig onderhandelen? Doe je dat het liefst met een positieve mindset en in je volle kracht?

Samen met jou maak ik van je unieke persoonlijkheid je grootste troef! Let’s talk. Want jij mag gezien worden!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart